Mergând, învăţaţi toate neamurile…

Lecturi duhovniceşti – predici audio, cuvinte de folos…

Despre noi

      

          Acest blog a fost creat cu scopul de a oferi tuturor posibilitatea de a asculta predici ale Sfinţilor Părinţi la duminici şi la diferite sărbători. Întrucât nu toţi au acces la cărţile din care sunt citite, sperăm ca înregistrările noastre să constituie o sursă bună şi utilă de cuvinte ziditoare de suflet şi mântuitoare!

Administrator.

Notă: Ne puteţi contacta şi pe adresa prediciaudio@yahoo.com.

6 gânduri despre „Despre noi

  1. Multumesc bunului Dumnezeu ca prin dumneavoastra ne face cunoscut cuvintele Lui in inimile noastre.Multi suntem rataciti in lume si prin dumneavoastra ne aduna” turma cea ratacita”.DOAMNE AJUTA

  2. INIMA MEA SE UMPLE DE BUCURIE CAND VAD CA, CUVANTUL LUI DUMNEZEU ESTE SEMANAT PE OGORUL OAMENILOR CREDINCIOSI. VE FELICIT ,DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE.

  3. Multumesc !!!

  4. Hristos a Inviat si Slava lui pt(toate,toate,toate)lucrul cel bun facut cu aceste postari de mare folos si bucurie,mai ales pentru cei neputinciosi de a merge la biserica zilnic.Mai mare ne-ar fi bucuria daca ar fi postate zilnic aceste predici si sinaxarul zilei cu cate cva din vietile sfintilor.
    Munca sa va fie rasplatita de Dumnezeu,iar noi ne rugam sa fiti sanatos, sa ne chemati la mantuire, si sa va rugati pt iertarea pacatelor noastre,sa fim mantuiti cu totii,aducand slava lui Dumnezeu pururea!

  5. MI-AS DORI FOARTE MULT SA CUMPAR UN EX. DIN CARTEA SF IOAN SCARARUL „SCARA PARADISULUI”. STIE CINEVA DE UNDE O POT PROCURA???? MULTMESC ANTICIPAT SI DUMNEZEU SA VA AJUTE !
    NICOLAE, BUCURESTI

Lasă un comentariu